Introductie Nieuws Foto's Activiteiten Prijzen Info

Excursies

Omdat alles op relatief korte afstand van elkaar ligt, kan je gemakkelijk een auto huren en Lanzarote verkennen. Je kan de kunstwerken van Manrique bezoeken of de unieke, natuurlijke landschappen en stranden die Lanzarote rijk is. Eten kan je in gezellige restaurantjes verspreid over kleine dorpskernen.

 
 

Wandelen

Playa Quemada ligt aan de voet van het Ajaches-gebergte, waar zich tal van gemarkeerde wandelingen bevinden. Ook langs de kusten en in de valleien van het Noorden vind je veel unieke wandelingen.
(foto: Ajaches)

Snorkelen / Duiken

Aan de kusten vind je veel natuurlijke zwembaden die bij hoogtij overspoelen en dus een zeer gevarieerde onderwaterwereld hebben. In de nabijgelegen dorpen Puerto Calero en Puerto Del Carmen zijn verschillende duikscholen.

 
 

Mountainbike/racefiets

Er zijn slechts weinig geasfalteerde wegen op het eiland, 'dirttracks' des te meer, iets wat Lanzarote een paradijs voor mountainbikers maakt.

Ook racefietsen is hier populair. Bekende wielrenners verblijven hier vaak tijdens hun winterstage vanwege het zachte klimaat en de grote diversiteit aan trainingsroutes.

Je kan via ons fietsen huren of je kan je eigen fiets meenemen van thuis.

Surf

Lanzarote is één van de toplocaties in Europa voor surf.

Het kilometerslange strand van Famara is perfect voor beginners.
Ben je een pro, dan kan je terecht in La Santa of Playa San Juan.
(foto: Famara)

 
  Zeilen

Lanzarote is een eiland met een grote zeilcultuur. Er zijn talloze mogelijkheden om een dagje op het water door te brengen. Je kan meevaren op een luxecatamaran of zelf een zeiljacht huren (met of zonder skipper).
Daarnaast kan je hier dikwijls genieten van internationale topwedstrijden in verschillende klasses. Veel regattas gaan door voor de kust van Playa Quemada, dus kan je het schouwspel perfect volgen vanop het terras.