Introductie Nieuws Foto's Activiteiten Prijzen Info

‘Pura Vida’ biedt 7 huisjes te huur aan in Lanzarote.

‘Pura Vida’ is een mooie private residentie in een idyllisch vissersdorpje Playa Quemada, bestaande uit 7 huisjes op nauwelijks 50m van de zee.

Je kan er genieten van la ‘pura vida’ of het ‘pure leven’ op het grote, zonovergoten terras met een fantastisch uitzicht over zee en bergen.

Als je weg wilt van de drukte van het massatoerisme is Pura Vida een uitgelezen plaats om te luieren of actief te sporten.

 
 

Omgeving

Lanzarote is het meest oostelijk gelegen eiland van de Canarische eilanden en ligt op 128 km van de kust van Afrika. Het klimaat is gekenmerkt door veel zon, weinig regen en een temperatuur die zelfs in de wintermaanden zelden onder de 20 graden duikt.

Ondanks het feit dat Lanzarote slechts 21 km op 60 km groot is, vind je hier tal van attracties in een unieke combinatie van natuur en cultuur. César Manrique(1919-1992), een op het eiland geboren kunstenaar, heeft niet alleen geijverd om Lanzarote te redden van het massatoerisme, maar heeft ook unieke kunstwerken achtergelaten over het hele eiland, zoals “Mirador Del Rio” en “LagOmar”.

Lanzarote heeft een prachtige natuur met een grote diversiteit aan landschappen, van de lavavelden in het Zuiden tot de groene valleien van de duizend palmbomen in het Noorden. Dit alles resulteerde in het feit dat Lanzarote in 1994 door de UNESCO werd erkend als beschermde biosfeer.